Ohlédnutí za předvánočními akcemi

07.01.2014 20:45

Před Vánoci bylo u nás jako obvykle pěkně rušno. Předposlední týden jsme pilně nacvičovali na vánoční besídku, která se konala 12. prosince. Letošní byla na téma "... koukej, jak ten čas letí...". Každá třída si připravila vystoupení k jednomu ročnímu období či svátkům. Jaro představovala třída E, léto třída C, podzim třída D, zimu třída A a třída B vánoční svátky. Na závěr jsme si tradičně společně zazpívali koledy a pak už jsme si užívali dobrot a pohodové nálady. Ochutnávku fotografií najdete ve fotogalerie, všechny fotky pak jako obvykle na rajčeti (https://skolka-donbosco.rajce.idnes.cz/Besidka_12.12.13/). 

Hned další den po besídce jsme si po takovém výkonu zasloužili odpočinkovější den a tak jsme si užili akci "Zábavná chemie". I z této akce najdete výběr z fotek v galerii, všechny také na rajčeti (https://skolka-donbosco.rajce.idnes.cz/Zabavna_chemie_13._12._2013).

V poslední týdnu se některé větší děti zúčastnili vánočního koncertu hudebníků z řad dětí naší ZŠ i z řad pedagogů ZŠ i MŠ. Několik fotek najdete ve fotogalerii.

Zpět

Vyhledávání

Církevní základní škola logopedická Don Bosco a mateřská škola logopedická © 2016